ITxposure is partner van RefXL, het onafhankelijke platform voor IT referenties

Marketing- en communicatiebureau ITxposure en Coomb zijn een samenwerking aangegaan rond RefXL, het onafhankelijke platform voor IT referenties. RefXL is een gebruiksvriendelijk, overzichtelijk platform waar beslissers en professionals in de ICT kunnen zoeken naar relevante referenties voor hun toekomstige projecten. Op dit moment staan al meer dan 10.000 referenties van meer dan 700 IT leveranciers online en de bezoekersaantallen groeien elke dag.

Lees meer: ITxposure is partner van RefXL, het onafhankelijke platform voor IT referenties

Nieuwe website ForITs

Aladin Mhamdi levert sinds 2012 ICT diensten en oplossingen aan diverse klanten. Nu wil hij doorpakken en zijn bedrijf ForITs als betrouwbare en professionele automatiseringspartner in de markt zetten.

 

 Logo ForITs HORZ

 

ITxposure ontwikkelde voor en met Aladin een nieuwe huisstijl en website. Een leuk project en fijne samenwerking!

 

Bezoek de website van ForITs.

ITxposure ontwikkelt ‘Alpine Club’ campagne voor het TD Azlan / HP Enterprise team

Tech Data Azlan is value added distributor voor de HP Enterprise oplossingen. Regelmatig ontwikkelt het HP team acties en campagnes om de goede samenwerking met HP business partners te onderhouden en waar mogelijk verder uit te bouwen.

 

In het najaar van 2014 besloot TD Azlan een nieuwe incentive actie op te zetten rond het thema wintersport. In nauwe samenwerking met de verantwoordelijke Program Manager ontwikkelde ITxposure een campagne om deze incentive bij de HP business partners te introduceren en onder de aandacht te houden.

 

 IMG 9740 - kopie

 

ITxposure heeft het volledige traject van conceptontwikkeling inclusief de naam Alpine Club tot en met teksten en vormgeving van folder, brief en actiewebsite www.alpineclub.nl verzorgd. Ook is actief meegedacht over manieren om de campagne creatief in de markt te zetten. Zo bedacht ITxposure voor deze actie ‘glow in the dark’ zonnebrillen met het beeldmerk van de Alpine Club als onderdeel van de mailing.

 

 creatieve IT marketing campagne

AddThis Social Bookmark Button