Marketingbureau-small

IT copywriting

Voor veel IT bedrijven vormt het schrijven van goede teksten een behoorlijke uitdaging. Zij hebben veel kennis van informatietechnologie, maar vinden het moeilijk om hun boodschap goed over te brengen.

 

Content is King

In marketing draait veel, zo niet alles, om content. Zeker in het internet tijdperk waar mensen niet lezen maar scannen en zoekmachines zoals Google de dienst uitmaken als het gaat om nieuwe bezoekers op uw website.

 

Wat voor teksten heeft u nodig?

ITxposure schrijft teksten over IT gerelateerde onderwerpen voor verschillende doeleinden. Webteksten, klantreferenties, direct en e-mail, folders en flyers. Maar ook blogs, white papers en social media content. Naar wens informerend of overtuigend, maar altijd prettig leesbaar.

 

Hoe werkt het?

Het begint bij heldere doelstellingen. Wie wilt u bereiken en wat is de boodschap die u over het voetlicht wilt brengen? Als full service marketing- en communicatiebureau voor de IT branche kunnen we u hier bij helpen, wanneer dat nodig mocht zijn. Tevens bepalen we de gewenste uitingen en frequentie. Vervolgens spreken we duidelijk af wat u wanneer van ons kunt verwachten en hoe wij samenwerken.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

AddThis Social Bookmark Button