Full service internetbureau

De internet filosofie van ITxposure noemen we Het Werkende Web. Met een doelgerichte aanpak werken realiseren we voor en met u een online aanwezigheid die resultaten boekt.

 

Internet strategie

Wat zijn uw bedrijfsdoelstellingen, en hoe kan het internet daaraan bij te dragen? Welke doelgroepen kunnen op welke manier via het internet worden bediend? In nauwe samenwerking ontwikkelen we een blauwdruk voor succesvolle online aanwezigheid.

 

Website ontwikkeling en optimalisatie

Wat moet de website voor u bereiken: is het een informatief medium, merkbouwend, lead genererend, of is het een direct verkoopkanaal? Welke doelgroepen kunnen op welke manier online bediend worden? Dit bepaalt de structuur, navigatie, link strategie, conversietactieken en "look and feel" van de site.

 

SEA, SEO en social media

Wij ontwikkelen, beheren en optimaliseren onder andere zoekmachine en banner campagnes. Redigeren teksten voor hogere waardering door bezoekers en zoekmachines. Analyseren en optimaliseren websites. Of zorgen voor een regelmatige stroom nieuwe website content, zodat uw site ook na de oplevering goed blijft scoren.

 

Referenties

Een greep uit eerder door ons gerealiseerde of doorontwikkelde projecten:

- Linvision HPC

- Facility Point

- VAET

- VANDERLEDEN process

- Microplus (webteksten)

- ForITs

AddThis Social Bookmark Button