ETC Distribution

ITxposure geeft vorm aan ETC Professional Services

Value Added Distributeur ETC Distribution levert een breed scala producten en oplossingen aan resellers in Nederland. In navolging van het Engelse moederbedrijf gaat ETC zich steeds meer als een internationale ICT-dienstverlener profileren. Zo is onlangs de tagline ‘An SDG Company’ aan het logo toegevoegd en ontwikkelt het bedrijf een scala nieuwe diensten.

 

ETC Professional Services
Een van de nieuwe takken van sport is ETC Professional Services, waarmee ETC haar resellers nog beter in staat wil stellen om innovatieve oplossingen te positioneren en implementeren. Om deze diensten effectief in de markt te kunnen zetten, moest letterlijk vorm worden gegeven aan de communicatie richting potentiële klanten.

 

De rol van ITxposure
ETC Distribution heeft ITxposure gevraagd een voorstel voor de marketing van ETC Professional Services te ontwikkelen. Vervolgens is in nauwe samenwerking het beeldmerk ontwikkeld: een gestileerde hand met dienblad, waar de diverse diensten van ETC op worden ‘geserveerd’. Tot slot heeft ITxposure alle materialen voor deze campagne uitgewerkt en ‘turn key’ bij ETC aangeleverd.

 

Werkzaamheden ITxposure
- Basis vormgeving en ontwikkeling van illustraties
- Diverse teksten schrijven en redigeren
- Ontwikkeling van web banners, folders, flyers, roll-up banners en posters en polo’s

 

De ervaringen van de klant
Chantal Cazander, Program Manager ETC Distribution: “ITxposure is een bureau dat de IT markt als geen ander kent. Dat schakelt lekker snel en je weet gewoon dat je een goed resultaat krijgt. Verder is de samenwerking altijd prettig!”

 

Verantwoordelijk bij ETC Distribution
Chantal Heupers, Program Manager
Wim Heupers, Sales Manager

AddThis Social Bookmark Button