i³ groep - IBM Storwize referenties

ITxposure heeft voor IBM Business Partner i³ groep een serie klantreferenties ontwikkeld rond de Storwize V7000, de all in one storage oplossing van IBM. i³ groep zet deze referenties op diverse manieren in binnen haar communicatie naar bestaande en potentiële nieuwe klanten.

 

Boekje met referenties
Zo heeft ITxposure onder andere het boekje ‘All in One Storage’ ontwikkeld, waarin de vier cases van Ctac, Gemeente Waalwijk, Gemeente Zoetermeer en De Goudse zijn samengebracht. Van dit boekje is ook een zogenaamd ‘flipbook’ gemaakt: een digitaal boekje dat online blader- en leesbaar is.

Verder heeft i³ groep de Storwize referenties als losse PDF bestanden in de eigen huisstijl uitgewerkt en deze op de website geplaatst.

 

Ervaringen met ITxposure
Martine Toussaint, verantwoordelijk voor Marketing & Communicatie binnen i³ groep, vertelt over de samenwerking. “Via IBM distributeur Avnet ben ik in contact met Michel de Groot van ITxposure gekomen. Samen hebben we aan een leuk project gewerkt: een folder met daarin vier succesverhalen van IBM Storwize V7000 implementaties bij i³ groep klanten.

Ik heb de samenwerking met Michel als prettig en professioneel ervaren. Zowel de kwaliteit van de verhalen als de uiteindelijke frisse en vrolijke vormgeving zijn van een uitstekend niveau. Bij een volgend project zou ik niet aarzelen om ITxposure nog een keer in de arm te nemen.”

 

Het belang van referenties
Michel de Groot, directeur van ITxposure vult aan: “Referenties nemen een steeds belangrijkere plek in binnen de communicatiemix van bedrijven. Om te beginnen vragen veel organisaties om referenties, als ze met een potentiële nieuwe leverancier in contact komen. Maar referenties bieden ook een unieke kans: een onafhankelijke externe partij vertelt hoe goed jij als organisatie je werk hebt gedaan. Het is duidelijk dat dit soort communicatie bijzonder hoog scoort op het gebied van geloofwaardigheid!”

 

Verantwoordelijk bij i³ groep
Martine Toussaint, Marketing & Communicatie

AddThis Social Bookmark Button