Marketing Manager as a Service voor Solimas Groep

 

Solimas uit Bodegraven is een groep van specialistische bedrijven op het gebied van softwarelicenties (Agile Software), Software Asset Management (InfraControl) en duurzame IT (Groene IT). De werkmaatschappijen opereren onafhankelijk en bieden complementaire expertise, producten en diensten die ook integraal kunnen worden ingezet.

 

Marketing uitdaging
Maarten van Montfoort, CEO van de Solimas Groep: “Onze bedrijven zijn succesvol en we laten jaarlijks ‘double digit growth’ zien. Dat hebben wij tot nu toe vooral gerealiseerd door een sales gedreven aanpak. We deden daarbij wel aan marketing, maar op een nogal ongestructureerde manier. Toen wij een volgende fase van groei in gingen, was dat niet langer voldoende. Wij hadden dus behoefte aan meer structuur en regie, maar nog niet de ruimte om daarvoor een full time marketing manager aan te nemen.”

 

ITxposure Marketing Manager as a Service
Na een korte selectie heeft de Solimas Groep gekozen voor ITxposure. Maarten van Montfoort: “Michel de Groot van ITxposure fungeerde tegelijkertijd als sparringpartner, plannenmaker, regisseur van externe bureaus maar ook als uitvoerder."

 

Ervaringen met ITxposure
Maarten van Montfoort: "Wat heel prettig werkt is het feit dat Michel heel veel ICT marketing ervaring meebrengt; je hoeft hem niet uit te leggen hoe onze business werkt, maar hij gaat direct zelfstandig van start. Hij heeft een goede basis neergezet die gemakkelijk kon worden overgedragen aan de nieuwe marketing medewerker die we hebben aangenomen. Ik wil ITxposure zeker op regelmatige basis blijven betrekken bij onze marketing strategie!”


Verantwoordelijk bij Solimas Groep
Maarten van Montfoort

AddThis Social Bookmark Button